GEMEENTEBLADGemeente Castricum, verlenging beslistermijn aanvraag Omgevingsvergunning, Boekel 25 in Akersloot, het vergroten van het kantoorgebouw en het plaatsen van een hekwerk, verzenddatum 15 februari 2024 (Z23 156934)

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Castricum

Geplaatst op Lokaalnieuwsboekel.nl op: 29-02-2024

  1. Bekendmakingen boekel
  2. GEMEENTEBLADGemeente Castricum, verlenging beslistermijn aanvraag Omgevingsvergunning, Boekel 25 in Akersloot, het vergroten van het kantoorgebouw en het plaatsen van een hekwerk, verzenddatum 15 februari 2024 (Z23 156934)

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Boekel Akersloot Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Akersloot

Met dit bericht laten wij u weten dat de beslistermijn op deze aanvraag verlengt isTegen het besluit om de beslistermijn van deze aanvraag te verlengen kan geen bezwaar worden ingediend. Dat is pas mogelijk nadat op de aanvraag is beslotenAls wij een besluit nemen op de aanvraag publiceren wij een nieuw berichtVanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en eventueel bezwaar maken.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Dan adviseren wij om het plan met de aanvrager te bespreken. U kunt ook bij ons de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwsboekel.nl Redactie

Lokaalnieuwsboekel.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Boekel. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Boekel

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.