Gemeente Castricum, ontvangen aanvraag Omgevingsvergunning, Boekel 25 in Akersloot, het vergroten van het kantoorgebouw, datum ontvangst 27 december 2023 (Z23 156934)

Bekendmaking voor bouwvergunning in Castricum

Geplaatst op Lokaalnieuwsboekel.nl op: 26-01-2024

  1. Bekendmakingen Boekel
  2. Gemeente Castricum, ontvangen aanvraag Omgevingsvergunning, Boekel 25 in Akersloot, het vergroten van het kantoorgebouw, datum ontvangst 27 december 2023 (Z23 156934)

bouwvergunning Boekel Akersloot Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Akersloot

Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving Wij hebben deze aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Tegen een aanvraag kunt u geen bezwaar maken. Dit kan alleen tegen een besluit op de aanvraag.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Dan adviseren wij u om het plan eerst zelf met de aanvrager te bespreken. Als de aanvrager niet bij u bekend is kunt u uiteraard met ons contact opnemen. U kunt dan bij ons de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen.   Als wij een besluit nemen op de aanvraag publiceren wij een nieuw bericht Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en eventueel bezwaar maken.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwsboekel.nl Redactie

Lokaalnieuwsboekel.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Boekel. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Boekel

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.